το πιο ενεργό bisexual υπεράσπιση

by kwlwglw

Αμφι Κέντρο πόρων (BRC) είναι ένα 501 (c) (3) μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός που έχει υπηρετήσει την bisexual κοινότητα από το 1985. Αρχικά γνωστή ως Ανατολική Ακτή Αμφι Network, [1], η BRC έχει την έδρα της στη Βοστώνη MA και παρέχει εκπαίδευση για bisexual και προοδευτική θέματα και στην υποστήριξη των αμφιφυλόφιλων. Η οργάνωση, το πιο ενεργό αμερικανική bisexual υπεράσπιση και την ομάδα των πόρων, [1] χορηγός bi-θετικό προγραμματισμό, μια ομάδα υποστήριξης, προωθεί την ορατότητα σε εκδηλώσεις Pride και παρέχει ομιλητές για την αμφιφυλοφιλία. Έχει μια «μακροχρόνια ρόλο ως κέντρο για bisexual πληροφορίες». [2] Ο ρόλος τους είναι διεθνούς εμβέλειας, και επίσης να διατηρούν ένα αρχείο [3] και την παραγωγή φυλλαδίων, διοργάνωση συνεδρίων και ομάδων υποστήριξης, και να εργαστούν για να εκπαιδεύσει το κοινό. [4]
Το BRC εκδίδει το εξαμηνιαίο Bisexual Resource Guide, ένας περιεκτικός κατάλογος των αμφιφυλόφιλων και bi-inclusive οργανώσεις, [2] bi-σχετικά βιβλία και ταινίες, [5] ιστοσελίδες και ακαδημαϊκά άρθρα. [3] Η πρώτη έκδοση δημοσιεύθηκε στην μέσα της δεκαετίας του 1980 [4].
Το BRC παράγει πάρει Bi: Voices of αμφιφυλόφιλοι σε όλο τον κόσμο, τώρα στη δεύτερη έκδοση του. Η ανθολογία που επιμελήθηκε ο Robyn Ochs και Sarah E. Rowley και έχει 220 συμμετοχές από άτομα από 42 χώρες. Τα θέματα περιλαμβάνουν βγαίνει, τις σχέσεις, την πολιτική, την κοινότητα, και πολλά άλλα. Το βιβλίο εξετάζει επίσης τη διασταύρωση της αμφιφυλοφιλία με τη φυλή, την τάξη, την εθνικότητα, την ταυτότητα φύλου, αναπηρίας και την εθνική ταυτότητα.